Home > Sponsor worden?

Sponsor worden?

Zoals de naam al doet vermoeden is A.S. Exstudiantes Amsterdam een sportvereniging voor alumni. Op dit moment wordt de sport zaalvoetbal beoefend binnen de vereniging, op de lange termijn zal dit vermoedelijk worden aangevuld met andere sporten zoals volleybal of wielrennen.

Meer dan 100 leden
A.S. Exstudiantes Amsterdam is in seizoen 2012-2013 gestart met zes herenteams en twee damesteams in de zaal. Inmiddels hebben we acht herenteams en drie damesteams. In totaal bestaat de vereniging uit circa 100 leden.

Wat zijn de kenmerken van onze leden?
Leeftijd: tussen de 25 en 35 jaar
Opleidingsniveau: hbo of wo-opleiding
Leefsituatie: huurwoningen en starterswoningen
Interesses: gezellige activiteiten na het werk en in het weekend, sport, reizen, gadgets, lekker eten en borrelen

Toekomst?
A.S. Exstudiantes Amsterdam heeft veel groeipotentieel. Wij groeien jaarlijks organisch met één à twee teams.

Bent u de nieuwe sponsor van A.S. Exstudiantes Amsterdam?
Als sponsor van A.S. Exstudiantes Amsterdam verbindt u uw onderneming met een unieke sportvereniging. Het ledenbestand van de vereniging is van een zeer hoog niveau en bestaat voor u uit mogelijk nieuwe klanten, partners of werknemers. Uw bedrijf zal zichtbaar zijn voor werknemers van vooraanstaande bedrijven en zal daarmee mogelijk een informele ingang creëren voor een sportieve samenwerking!

Als sponsor staat u centraal binnen onze vereniging, wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te betrekken bij onze verenigingsactiviteiten. Onder andere website- en tenuesponsoring behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard staan wij ook open voor andersoortige sponsorvoorstellen.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Suzan Beers, voorzitter, via amsterdam@exstudiantes.nl.

Sponsoren