Home > Clubinfo

Clubinfo

Alumni Sportclub Exstudiantes Amsterdam Zaalvoetbal is een zaalvoetbalvereniging die valt onder de overkoepelende Stichting Alumni Sportclub Exstudiantes.

Na werktijd sporten in Amsterdam
A.S. Exstudiantes Amsterdam Zaalvoetbal is bedoeld voor alumni (afgestudeerden). Je hoeft niet beslist een diploma of bul te hebben om lid te worden bij , als je je maar kunt identificeren met onze vereniging die gericht is op sport, gezelligheid en gezond verstand!

Wij zijn een gezellige zaalvoetbalvereniging in Amsterdam waarbij respect voor elkaar en de tegenstander, en plezier in en rond de zaal hoog in het vaandel staan. Het doel is om jou na je stage/werk lekker te laten sporten met vrienden en om je in contact te brengen met nieuwe mensen die in dezelfde levensfase zitten, bijvoorbeeld tijdens borrels.

Oorsprong naam Exstudiantes
De naam Exstudiantes slaat op ex-studenten; het Spaanse woord voor studenten is ‘estudiantes’. Hiermee is de naam van de vereniging een knipoog naar de roemruchte Argentijnse voetbalclub Estudiantes de la Plata uit Buenos Aires. Deze club, opgericht door studenten, is uiteindelijk uitgegroeid tot een wereldberoemde club.

Zaalvoetbal bij de KNVB
Bij Exstudiantes Amsterdam bieden wij de sport zaalvoetbal binnen de competitie van de KNVB aan. In seizoen 2018-2019 komen acht verschillende herenteams uit in de 2e, 3e, 4e, 5e en 6e klasse. De drie damesteams komen uit in de 3e en 4e klasse.

Sponsoren gezocht!
Wel zijn wij nog op zoek naar sponsoren! Ben of ken je een potentiële sponsor? Neem dan contact op met het bestuur.

Sponsoren