Home > FAQ

FAQ

Wat is op jou van toepassing?

Ik ben lid

Hoe kan ik mij afmelden?
Je kunt je afmelden door een mail te sturen naar de secretaris: Age Heegstra. Mail: secretaris.zaalvoetbal.amsterdam@exstudiantes.nl

Kan ik A.S. Exstudiantes Amsterdam volgen via FB of Twitter?
Je kunt onze Facebookpagina A.S. Exstudiantes Amsterdam liken. Op Twitter zijn wij @Exs020.

Ik wil graag actief worden binnen de vereniging
We kunnen altijd hulp gebruiken van onze leden. Neem voor meer informatie contact op met één van onze bestuursleden. Wij overleggen veel via Whatsapp, mail en in de kroeg. Woon een keer gezellig een vergadering bij!

Waar vind ik informatie over de wedstrijden?
Je kunt op onze website het wedstrijdprogramma vinden. Verder heeft de website Voetbal.nl een handige app. Houd je teamleden gemakkelijk op de hoogte met behulp van onze Teamers omgeving. Log in en zie de wedstrijden en de aanwezige teamgenoten.

Wat is het relatienummer van A.S. Exstudiantes Amsterdam?
Het relatienummer dat ingevuld dient te worden op het wedstrijdformulier is PKMX12C.

Wat zijn de KNVB zaalvoetbal spelregels?
Bekijk deze documenten voor spelregels voor district zaalvoetbal bij de KNVB en handleiding scheidsrechters KNVB zaalvoetbal.

Ik ben zwanger, geblesseerd of ga verhuizen, heb ik recht op restitutie van mijn contributie?
In principe geldt er geen recht op restitutie van contributie gedurende het seizoen. Echter in het geval van zwangerschap of langdurige blessure kan er tot (gedeeltelijke) teruggaaf worden besloten. Dit dient binnen een maand na de start van het seizoen aangegeven te worden en zal per individu besproken worden in het bestuur. Criterium hiervoor is de duur en reden van afwezigheid. Neem hiervoor contact op met penningmeester Nick Bink.

Kan ik gedurende het seizoen veranderen van lidmaatschap?
Nee, je gaat een lidmaatschap aan voor het gehele seizoen. Switchen is alleen mogelijk van X-lidmaatschap naar een regulier lidmaatschap bijvoorbeeld door een tekort aan spelers in een team.

Ik heb een opmerking/tip
Stuur je opmerking of tip naar: amsterdam@exstudiantes.nl en iemand van het bestuur neemt contact met je op.

Ik ben (nog) geen lid

Is er nog een mogelijkheid om me aan te melden voor komend seizoen?
Stuur hiervoor een mail naar de secretaris: secretaris.zaalvoetbal.amsterdam@exstudiantes.nl en vraag of er nog plek is.

Welke klasse wordt er gespeeld?
Onze 8 herenteams komen uit in de 2e, 3e, 4e, 5e en 6e klasse van de KNVB competitie West I.
Dames 1 en 2 spelen 2e klasse en 3e klasse van de KNVB competitie West I.

Ik ben/was in de afgelopen drie jaar lid bij een andere zaalvoetbalvereniging maar wil lid worden bij Exstudiantes, hoe moet ik mij overschrijven?
Overschrijven gaat vanaf 2016 digitaal.

Zijn er trainingen?
Er wordt niet getraind. De reden hiervoor is dat er doordeweeks na 18:00u nauwelijks zalen beschikbaar zijn in Amsterdam en in het weekend is er vanuit de huidige leden geen animo om te trainen. We beraden ons op dit moment op mogelijke zaalvoetbalclinics die een paar keer per jaar worden gegeven, zodat iedereen de basics van het zaalvoetbal kan leren.

Wat is de thuisspeeldag en thuisspeelhaven?
Er kan voorafgaand aan de competitie aangegeven worden welke thuisspeeldag en thuisspeellocatie de voorkeur heeft, uitwedstrijddagen en locaties worden bepaald door de vereniging van de tegenstander. De meeste teams van Exstudiantes Amsterdam hebben hun thuiswedstrijden in de Oostenburghal (Oostenburgergracht 151). De KNVB is verantwoordelijk voor het wedstrijdschema en probeert zo veel als mogelijk rekening houden met de voorkeuren. Het bestuur van Exstudiantes heeft hier verder helaas geen invloed op.

Worden er buiten het voetbal om activiteiten georganiseerd?
Elke kwartaal wordt er een standaard borrel georganiseerd, welke deels voor rekening is van de vereniging. Daarnaast wordt er twee keer per jaar een toernooi georganiseerd en worden er tussendoor nog activiteiten zoals een pubquiz en bierproeverij georganiseerd.

Moet ik afgestudeerd zijn om lid te kunnen worden?
Het is niet verplicht om afgestudeerd te zijn. Ook als je niet gestudeerd hebt of nog student bent kun je lid worden bij ons. Echter, we willen er wel naar streven dat alle leden bij de cultuur van de vereniging passen.

Ik wil me als team aanmelden, hoeveel spelers hebben we nodig?
Elk team dient uit minimaal 10 vaste leden te bestaan. Dit kan aangevuld worden met zgn X-leden (zie hieronder kopje ‘Wat is een X-lid?’). Mocht je een team aanmelden met 8 spelers, dan zal dit team worden aangevuld met individuele aanmeldingen.

Kan ik mij als individu aanmelden?
Dit kan zeker, stuur hiervoor een mail naar de secretaris. 

Wat bedraagt de contributie?
De contributie bedraagt €180,- per persoon per seizoen. Een X-lid betaalt €90,-.

Wat is een X-lid?
Elk team kan aangevuld worden met X-leden. Een X-lid betaalt €90,- contributie en kan ook meedoen met andere teams wanneer zij tekort hebben. Een X-lid heeft geen rechten en plichten.

Van wanneer tot wanneer loopt de competitie?
De competitie gaat de eerste week van september van start en duurt tot ongeveer half april.

Kan ik mij gedurende het seizoen aanmelden?

Neem hierover contact op met Age Heegstra. Mochten er plekken vrij zijn binnen teams is het mogelijk, maar geen zekerheid, dat je nog in kan stromen.

 

Sponsoren